На вулиці Харківських Дивізій завтра перекриють рух

Фото: streets-kharkiv.info

Завтра, 27 липня, з 08:00 до 20:00 буде заборонено рух по другорядній дорозі вулиці Харківських Дивізій, а також в районі перехрестя цієї вулиці з Московським проспектом.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

За інформацією Департаменту інфраструктури міськради, це пов’язано із проведенням ТОВ «Паркінг +» робіт по реконструкції Московського проспекту на ділянці від вулиці Харківських Дивізій до вулиці Ощепкова.

У зв’язку з цим змінюється й рух міського транспорту в цьому районі.

Автобус № 267е об’їжджатиме зазначену ділянку в такий спосіб: – вулиця Харківських Дивізій – вулиця Танкопія – проспект Петра Григоренка – проспект Московський і далі за маршрутом.

Також завтра, 27 липня, з 09:00 до 21:00 буде заборонено рух тролейбусів по вулиці Харківських Дивізій на ділянці від розворотного кола «Парк «Зустріч» до Московського проспекту. Тролейбус №3 курсуватиме наступним чином: розворотне коло «Парк «Зустріч» – проспект Героїв Сталінграду – проспект Льва Ландау – проспект Московський – вулиця Броненосця «Потьомкін» – розворотне коло «Станція метро «Захисників України».

Як повідомляв Харків Times, у зв’язку із будівництвом вдень 27, а також 30 й 31 липня вчергове не можна буде проїхати по вулиці Куликівській.